Nieuws

Reactie van Jesse op het regeerakkoord

“Het kabinet laat mensen in de steek. Het plaatst bedrijven boven burgers, het grote geld boven mensen. De boodschappen, de kapper en het openbaar vervoer wordt duurder. Tegelijkertijd verlaagt het kabinet de winstbelasting voor grote bedrijven. Rechts Nederland likt zijn vingers af bij dit akkoord.”

Lees verder

Kandidaat stellen voor Zwijndrecht? Meld je voor 20 september!

Als jij in Zwijndrecht woont en je wilt je inzetten voor jouw stad en als je je bovendien herkent in de ideeën van GroenLinks dan ben jij onze kandidaat! In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks wil graag weer met grote en sterke fracties vertegenwoordigd zijn in de Drechtsteden. We zoeken nog enthousiaste kandidaten voor de gemeenteraadsfractie in ZWIJNDRECHT.

Lees verder

Genomineerden Groene Lintje 2017

GroenLinks Drechtsteden reikt ook dit jaar de Groene Lintjes uit. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: duurzame doorzetters, duurzaam voedsel, en duurzame initiatieven. Ook dit jaar zijn veel bijzondere genomineerden. Uiteindelijk bepaalt u wie het Groene Lintje krijgt.

Lees verder

Kandidaten voor de gemeenteraden gezocht!

In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen en GroenLinks wil graag weer met grote en sterke fracties vertegenwoordigd zijn in de Drechtsteden. We zoeken kandidaten die belangstelling hebben voor lokale thema’s en die de GroenLinks opvattingen goed kunnen uitdragen en realiseren. Misschien ben jij dat wel!

Lees verder