Nieuws

Verandering begint in Zwijndrecht

Het is tijd voor verandering, vindt GroenLinks Zwijndrecht. Bewoners verdienen het om mee te kunnen doen, goede zorg, zuiver water (zonder GenX of ander gif) en gezonde lucht. We herbouwen het zwembad duurzaam. En we kiezen voor bewoners: GroenLinks is voor ondersteuning waar nodig en ruimte geven waar het kan.

Lees verder

Reactie van Jesse op het regeerakkoord

“Het kabinet laat mensen in de steek. Het plaatst bedrijven boven burgers, het grote geld boven mensen. De boodschappen, de kapper en het openbaar vervoer wordt duurder. Tegelijkertijd verlaagt het kabinet de winstbelasting voor grote bedrijven. Rechts Nederland likt zijn vingers af bij dit akkoord.”

Lees verder

Kandidaat stellen voor Zwijndrecht? Meld je voor 20 september!

Als jij in Zwijndrecht woont en je wilt je inzetten voor jouw stad en als je je bovendien herkent in de ideeën van GroenLinks dan ben jij onze kandidaat! In maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. GroenLinks wil graag weer met grote en sterke fracties vertegenwoordigd zijn in de Drechtsteden. We zoeken nog enthousiaste kandidaten voor de gemeenteraadsfractie in ZWIJNDRECHT.

Lees verder

Genomineerden Groene Lintje 2017

GroenLinks Drechtsteden reikt ook dit jaar de Groene Lintjes uit. De prijs wordt uitgereikt in drie categorieën: duurzame doorzetters, duurzaam voedsel, en duurzame initiatieven. Ook dit jaar zijn veel bijzondere genomineerden. Uiteindelijk bepaalt u wie het Groene Lintje krijgt.

Lees verder