Wie verdient het groene lintje?

De uitreiking van de groene lintjes komt er weer aan - maar wie komt in aanmerking? GroenLinks Drechtsteden vraagt om uw nominaties.

Het is overal te voelen: het bruist van de initiatieven om de wereld groener en vriendelijker te maken voor mens en dier. GroenLinks Drechtsteden wil deze doorzetters - dromers, denkers en doeners voor duurzame Drechtsteden - graag in het zonnetje zetten! Daarom reikt GroenLinks ook dit jaar weer de Groene Lintjes uit. Ken je personen of organisaties die naar jouw mening een groen lintje verdienen? Kinderen met hele groene vingers, volwassenen die onvermoeibaar voor duurzaam gaan, ondernemers met een groen hart en/ of duurzame stichtingen?  Laat het ons weten! Vul het formulier onderaan de pagina in en mail het aan het campagneteam.

Let op! Nomineren kan tot en met 12 mei!

De Groene Lintjes zijn een publieksprijs. Dat betekent dat bewoners van de Drechtsteden worden uitgenodigd om te stemmen. De stemming wordt geopend op zaterdag 20 mei, en zal lopen tot 5 juni, Wereld Milieudag. De feestelijke uitreiking vindt plaats op zondag 11 juni, dus noteer die datum vast in je agenda.